Når Iphone gir deg orgasme

"Lekeprodusenten" Ohmibod viser frem sin vibrator med MP3-støtte. Vibratoren har fått samme navn som produsenten.

- Ettersom Iphone har den samme musikkavspillingsfunksjonen som Ipod, visste vi at vi måtte sørge for støtte til Iphone også. Når Iphone er tilkoblet til Ohmibod, og du mottar en samtale, vil Ohmibod vibrere til innringerens stemme, en finesse som virkelig vil revolusjonere telefonsex!, uttalte grunnlegger Suki til avn.com.

Les også:
- Årets frekkeste dings
- Stor klemfare
- Samsung som sexveileder

Videre skal hun ha uttalt at produktet vil stå til Apples standard, og tilby produkter som reflekterer personlighet i farge og design.

Audiofil
Inni vibratoren finnes det en mikrochip som justerer vibreringen i takt med musikken du spiller av på MP3-spilleren. Man kan selvsagt spørre seg hvorfor akkurat dette er så viktig, og produsenten skriver selvsagt svar på dette.

- Det å høre på din sexy favorittmusikk, og faktisk føle de sammenkjørte vibrasjonene, tar deg med til et sted hvor musikk, hode og kropp "kommer" sammen.

Videre står det på hjemmesiden at pakken inkluderer en fløyelspose å ha den i, universal-hodesett-plugg, ledning og endekontakt til bruk uten musikkspiller. Prisen ligger på 69 dollar. Med dagens dollar/krone-kurs tilsvarer dette cirka 315 kroner og fås kjøpt på ohmibod.com. Rune Rudbergs cd fås kjøpt her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen