Nå tilbyr Nokia nettradio

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Med Nokias nye nettradio kan du høre på din favorittsjanger på farten. (Foto: Konstantin Ovchinnikov)
Med Nokias nye nettradio kan du høre på din favorittsjanger på farten. (Foto: Konstantin Ovchinnikov)

Nokia har lansert et program til sine S60-telefoner som gir deg full tilgang til internettradio. Det betyr at du kan høre på radio selv om du ikke har støtte for vanlig FM-radio på mobilen din.

Antall radiokanaler være nærmest ubegrenset og fra hele verden. Du kan eksempelvis finne deg en dedikert kanal for musikksjangeren du liker best. På denne måten får du variert musikk levert til øregangene. 

Programmet i seg selv koster ingenting, og kan lastes ned fra Nokias nettsider. Du betaler imidlertid for datatrafikken som brukes når du hører på radio. 

Kan bli dyr glede

En vanlig nettradio laster ofte ned i en hastighet på 128 kbps, noe som tilsvarer omtrent 1 MB i løpet av et minutt. Dersom du betaler ti kroner per MB tar det ikke lang tid før mobilregningen begynner å bli større enn lommeboka.

At du har et mobilabonnement med pristak på datatrafikk er derfor å anbefale. Med Telenors pristak betaler du maksimalt 75 kroner per døgn, mens NetCom stopper tripptelleren på 20 kroner per døgn.

Du kan også bestille fastpris hos mange operatører, slik at du betaler en fast pris i måneden for ubegrenset med datatrafikk. 

I tillegg bør det understrekes at å være tilkoblet internett med mobilen kan bruke mye strøm fra batteriet. Det er derfor ikke sikkert mobilen din holder ut så veldig lenge når du hører på nettradio.

(Kilder: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen