Har du One Call kan du fra 1. oktober bruke videotjenester så mye du orker uten å betale ekstra.

Nå starter priskrigen på mobilt internett

NetCom skreller prisene og One Call gi deg seks måneder fri bruk.

I fjor var det full priskrig de siste månedene av året, og historien gjentar seg i år. Operatørene jobber med å underby hverandre på fri bruk ut 2011. Nå har priskrigen spredt seg til mobilt internett.

Les også: Full priskrig på tampen av 2010

Et halvt år gratis

One Call tilbyr nå fri bruk av mobil datatrafikk i seks måneder fremover. Tilbudet må aktiveres av deg som bruker, men du betaler ikke noe ekstra for å få det. Tilbudsperioden varer fra 1. oktober og ut mars 2012.

Dersom du ikke har et av One Calls pakketilbud går abonnementet automatisk over til One Calls Grunnpakka-abonnement fra 1. april 2012. Dersom du ikke vil betale for et abonnement som inneholder datatrafikk må du altså selv passe på å endre abonnement når tilbudsperioden går ut.

Billig 4G fra NetCom

Også NetCom er på krigsstien. Betaler du 239 kroner dekker det mobilforbruket ditt ut året, med ubegrenset bruk av tale, tekstmeldinger og datatrafikk. I tillegg kjører operatøren tilbud på sine abonnement for mobilt bredbånd.

Samtlige abonnement koster nå 69 kroner per måned det første halve året. Det betyr at du faktisk kan få NetComs lynraske 4G-abonnement relativt billig, om du bor innenfor dekningsområdet, altså.

Les nettmøtet: - 89 % av nordmenn skal få 4G-dekning

Også hos NetCom er det slik at prisen går opp etter et halvt år. For 4G-abonnementet med høyest hastigheter og mest data inkludert stiger den til 499 kroner i måneden. Dermed betaler du fortsatt 3409 kroner for et år med 4G, inkludert modemet.

Også NetComs søsterselskap, Chess, har tilbud på mobilt bredbånd for tiden. Der er det halv månedspris ut året som gjelder.

Er du mer interessert i de vanlige mobilkampanjene? Les mer her:
NetCom har fri mobilbruk ut året for 239 kroner
199 kroner for fri mobilbruk ut året

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen