Nå snakker den norsk

Nå har det kommet en nordisk programvareoppdatering til HTC Hero. Den nye versjonen skal gjøre telefonen din raskere, og i tillegg har det kommet norske menyer. 

Telefonen er allerede svært populær, men har fått en mengde tilbakemeldinger om at den er tregere enn andre Android-telefoner. Spesielt er det "lugging" det har vært reaksjoner på. Det er ikke noen maskinvaremessig grunn til at Hero skal være så treg, ettersom den har samme Qualcomm-prosessoren som en rekke andre mobiler fra HTC med både Windows Mobile og Android. Med andre ord har vi vært spente på denne programvareoppdateringen. 

Og ja, den ble raskere

Vi prøvde derfor ut oppdateringen, og har registrert at det er mindre tregheter nå enn før. Blant annet går det imponerende kjapt å bytte skjermområde, helt uten at det hakker uansett hvor mange widgeter vi har på hvert skjermområde og uansett hvor fort vi blar. Å starte programmer tar omtrent samme tiden som det gjorde før oppdateringen. 

Vi prøvde å gjenskape "luggingen" før oppdateringen, noe som ikke var den store utfordringen. Etter oppdateringen var det vanskeligere, og luggingen oppsto sjelden og i varte ikke så lenge som før. Vi måtte laste inn en god del i hurtigminnet før vi opplevde at telefonen begynte å lugge.

Hero har altså blitt merkbart raskere, i tillegg til at menyene er på norsk. Det er med andre ord ingen grunn til å nøle med oppgraderingen. 

Oppdateringen finner du her. Dersom du ikke har HTC Sync installert på PC-en din fra før, må du laste ned denne programvaren først.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen