Nå snakker Boxee Box norsk

Nå snakker Boxee Box norsk

D-Links mediespiller Boxee Box blir oppgradert til versjon 1.1 i dag, og blant de viktigste nyhetene er støtte for flere nye språk – deriblant norsk. Boksen får også raskere nettleser og bedre brukervennlighet når det kommer til å skreddersy sitt mediebibliotek.

Surf mer sømløst

Forbedringen av nettleseren inkluderer raskere lasting av nettsteder, bedre støtte for HTML5, lettere navigasjon mellom ulike nettsteder, mulighet for å lagre "favoritter" og se historikk i form av tidligere besøkte nettsteder.

Grensesnittet har fått en mer presis spolefunksjon, mens volumkontrollen har blitt fjernet slik at man får kontroll over lyden via TV-en eller forsterkeren fremfor gjennom Boxee Box.

Mer kontroll

Når det gjelder selve organisering og kontroll over innholdet, vil versjon 1.1 tilby en ny meny for deling, som skal gjøre det enklere å velge hvor man vil dele meldinger – for eksempel på Facebook, Twitter og Tumblr. Man vil også få tilgang til filmtrailere i det nye mediebiblioteket.

– D-Link og Boxee fortsetter sitt nære samarbeid for å stadig kunne forbedre brukeropplevelsen for det økende antallet Boxee Box-brukere og sørge for at de alltid har best mulig funksjonalitet og tilgang til de nyeste tjenestene, sier Kevin Wen, administrerende direktør i D-Link Europa, som fortsetter:

– Vi er svært stolte av suksessen vi har hatt med Boxee Box, og vi kommer til å fortsette å øke standarden for Internett-TV og digitale tjenester i hjemmet.

Versjon 1.1 skal være tilgjengelig nå. For mer oversikt over oppgraderingen, ta en titt på Boxees offisielle nettside.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen