Nå slipper du flimring på din 3DTV

LG har nylig annonsert det de kaller "verdens første flimmerfrie 3DTV." TV-en heter LW5700 (LW570N i Norge) og er merket med såkalt "Cinema 3D TV"-teknologi – som skal sørge for at man kan se flimmerfri 3D med lette og passive 3D-briller. I tillegg følger lovnader om et lysere bilde og bredere innsynsvinkel.

LW570N benytter seg av baklyst LED, har Smart TV-funksjoner, 2D-til-3D-konvertering, TruMotion 120 Hz oppdateringsfrekvens, oppløsning på Full HD 1080p og 10 000 000:1 i dynamisk kontrastforhold. TV-en er også Wi-Fi Ready og Skype Ready, samt DLNA-sertifisert.

Flimmerfrisertifisering

Cinema 3D TV benytter seg av Film Patterned Retarder-teknologi (FPR), som skal optimalisere fordelingen av bilder for høyre og venstre øye. Bildene blir deretter mottatt av Cinema 3D-brillene som er spesifikt designet for å bearbeide hvert bilde, og dette skal altså bidra til å skape en mer sømløs 3D-opplevelse.

Dette har gjort at LGs Cinema 3D TV-teknologi har fått flimmerfrisertifisering av byråene Intertek og TÜV – noe som visstnok gjør 3DTV-en til den første av sitt slag med denne type sertifisering.

Bredere innsynsvinkel?

De medfølgende 3D-brillene veier kun 16 gram og benytter seg av passiv 3D-teknologi – som innebærer at man ikke må lade opp brillene eller bli utsatt for elektromagnetisk stråling. Dette skal i følge LG føre til en mer komfortabel 3D-opplevelse.

LGs 3D Light Boost-teknologi skal videre sørge for et mer lyssterkt bilde, men LG gir seg ikke der og påstår videre at TV-en vil få bredere innsynsvinkel enn tidligere, og dermed gjøre det mer attraktivt å kunne se på 3DTV med venner og familie. Om dette stemmer gjenstår å se.

Pris og tilgjengelighet

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

LG planlegger å lansere LW570N verden rundt i mars, men prisantydninger og videre tekniske spesifikasjoner er ennå ikke tilgjengelig.

(Kilder: Akihabaranews, LG, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen