Nå skal det hete Windows Phone

Denne logoen vil ikke bli brukt i like stor grad.
Denne logoen vil ikke bli brukt i like stor grad.

Fra slutten av september vil Microsoft at du skal slutte å betegne telefoner med operativsystemet deres som Windows Mobile-telefoner. Da skal nemlig alle telefoner med Windows Mobile gå under fanen Windows Phones.

Dette skjer i forbindelse med slippet av Windows Mobile 6.5. Prosessen er i gang og går gradvis. Allerede under lanseringen av Windows Mobile 6.5 i Barcelona i år ble det klart at dette var en strategi.

Fjerner Windows Mobile-logoen

Allerede i oppstartsskjermen i versjon 6.5 er Windows Mobile-logoen fjernet til fordel for en vanlig Windows-logo. Nettleseren Internet Explorer 6 rapporterer dessuten seg selv til å kjøre på Windows Phone 6.5, skriver msmobiles.com.

– Alle telefoner med Windows Mobile kommer til å gå under betegnelsen Windows Phone, sier Camilla Viken Teigre i Microsoft til Amobil. Hun forteller videre at Microsoft vil vise frem felles logo for alle Windows Phones 30. september.

Tanken er at Microsoft tror brukerne fokuserer mer på om det er en telefon med Windows enn hvilken teknologi som ligger bak.

(Kilde: msmobiles.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen