Nå skal blåtann bli motetilbehør

Å si at blåtannhodesett flest ser pene og eksklusive ut, er muligens en drøy overdrivelse. Plantronics, som produserer slike hodesett, mener det gjennomsnittlige hodesettet ikke apellerer til kvinner.

Selskapet har derfor eksperimentert en del med design rettet mot kvinner. Bildet øverst viser en konseptmodell som skal bæres som et smykke rundt halsen, og er et eksempel på selskapets forsøk på å gjøre blåtannhodesett like mye design som funksjon.

I første omgang er det imidlertid et helt annet hodesett Plantronics satser på - kanskje i den tro at vi forbrukere ikke ennå er helt klare for et såpass ekstravagant hodesett. I stedet har selskapet utviklet og produsert Discovery 655, som de håper skal bli et ikon på linje med iPod og Razr.

- Jeg vil at folk skal kjenne igjen Discovery 655 som et Plantronics-hodesett uten å se logoen, sier Darrin Caddes, selskapets designsjef, til BusinessWeek.com.

Caddes mener det er på tide at hodesettet blir et motetilbehør på samme måte som briller. Mens briller i begynnelsen var et teknisk hjelpemiddel, er de nå like mye et motetilbehør. Dette tror Caddes også vil skje med hodesett til mobiltelefoner.

Discovery 655 vil koste en del mer enn vanlige hodesett. Mens de vanligste modellene koster et sted mellom 300 og 600 kroner, vil Plantronics selge Discovery 655 for rundt 1000 kroner. Og det til tross for at det ikke er noe spesielt med hodesettet utover designen.

Det nye hodesettet har for øvrig ti timers batterilevetid. Når og om vi får kjøpe det her i Norge, gjenstår å se.

(Kilder: Gizmodo.com, BusinessWeek.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen