Nå satser Grundig på mobiltelefoner

Det er ikke ofte det dukker opp et europeisk selskap som satser friskt i mobilmarkedet. Men det gjør Grundig, som om ikke lenge vil ha hele seks modeller i salg rundt om i verden. En av modellene er en NTT DoCoMo-mobil, mens to er for det amerikanske markedet. Dermed står vi igjen med tre modeller som kan komme til å dukke opp hos oss. En av disse er en UMTS-telefon.

Telefonica
- Vi lanserer i første omgang en telefon i samarbeid med Telefonica i Spania, forteller Jacqueline Casini, markedsansvarlig i Grundig Mobile. - I løpet av sommeren vil vi imidlertid komme til å gå inn i flere markeder rundt om i Europa. Først og fremst i Tyskland, Frankrike og Italia, sier hun.

– Det er bare et døgn siden vi annonserte at vi vil begynne med mobiltelefoner, så det er for tidlig å si noe om hvor raskt vi kan komme på plass i de ulike landene, sier Casini.

Men Grundig har ikke startet opp en mobilvirksomhet fra bunnen av. Telefonene er det Vitelcom Mobile Technnology som utvikler etter spesifikasjoner fra Grundig. Produksjonen skjer i Spania, nærmere bestemt i Malaga.

Tradisjonelle produkter
Vi har kikket på de nye mobilene, og vil ikke skyve under en stol at det meste ser ut som mobiltelefoner vi har sett før. En av modellene er en glidetelefon som minner uhyggelig mye om Samsungs suksessmobil D500. Like vel synes vi det er spennende med nye aktører i dette markedet og gleder oss til å se hvordan Grundig kommer ut av sitt mobileventyr.

 

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen