Nå saksøkes Samsung også i Storbritannia

Nå saksøkes Samsung også i Storbritannia

Apple fortsetter å gyve løs på teknologigiganten.

Apple saksøker Samsung nok en gang. Denne gangen skal rettsaken være i Storbritannia, men Apple vil ikke oppgi grunnen for søksmålet.

Tar aldri slutt

Den pågående patentkrigen mellom de to gigant-selskapene begynner snart å nærme seg latterlige proposjoner. Apple har så langt saksøkt Samsung i EU generelt, Tyskland, Nederland, Australia, Korea og Japan, og velger nå å starte enda en rettsak mot selskapet i Storbritannia.

Det skal forsåvidt sies at Samsung også har levert inn et par søksmål mot Apple, men det er fortsatt det amerikanske Cupertino-giganten som leder an kampen. I juni saksøkte Samsung Apple for patentbrudd på deres bruk av trådløse systemer, mens de saksøker dem i Frankrike for ytterligere patentbrudd.

Apple leder

I de siste kampene som har foregått i rettsalene er det Apple som har kommet best ut. Siste rettsak befant seg i Tyskland, hvor dommeren sa seg enig i at Samsungs Galaxy Tab 10,1 lignet for mye på Apples iPad 2, og måtte derfor bli nektet salgsrettigheter i Tyskland.

Samsung kalte avgjørelsen et angrep på forbrukerne, som ble rammet av dårligere utvalg i butikkene, og lovet at dette ikke ville være siste kamp. Nå ser det ut som de fikk akkurat som de ville, og kan nå fortsette kampen i Storbritannia.

Les også: Apple vant andre runde i retten mot Samsung

(Kilde: IDG.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen