Nå over til noe helt annet
Teknofil

Nå over til noe helt annet

Annonsør­innhold
Les hele saken »
- I tre år har dere svindlet oss og lagt videoene våre på Youtube. Det er på tide at vi tar saken i våre egne hender.

Slik beskriver det tidligere Monty Python teamet hvorfor de har startet en egen kanal på Youtube hvor du finner klassiske videoer i høy kvalitet. Men moroa stopper ikke der, komikeren Eric Idle satser på full utnyttelse av nettet.

Ønsker nypublisering av videoer
Han har derfor lansert nettsiden Pythonline. Formålet er å få opp både en statisk og dynamisk side. Her skal du kunne finne informasjon om de tidligere medlemmene av komikertruppen, se klassiske videoer og ikke minst laste opp dine egne. Syns du for eksempel Brian Cohen fra filmen Life of Brian, passer bedre inn i en annen film? I så fall er det bare å klippe, lime og laste opp. Rettighetene ser Monty Python-teamet til å ha gitt opp for lenge siden.

Av det gamle teamet er det Eric Idle som har satset hardest på siden. Han har flere ganger forsøkt å starte lignende sider. John Cleese sier til New York Times at han har hørt om siden, men at han selv ikke har noen planer om å delta.

Videosnuttene klart mest interessant
Av innholdet på siden er det helt klart de gamle videosnuttene som er mest attraktive, men håpet er utvilsomt at siden skal bli et arnested for humor av det slaget Monthy Pyton i sin tid skapte. Hvem kan vel motstå å le av denne sketsjen fra Life of Brian:Om du selv vil grave i gamle klassikere, eller kanskje har et eget bidrag du vil laste opp, så finner du Pythonline her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen