Nå oppdaterer LG denne telefonen

Bedre kamera og raskere internett er ingrediensene når Optimus 3D får Gingerbread.

Dersom du eier LGs toppmodell Optmus 3D har du så langt måttet klare deg med en gammel utgave av Android. Nå skal Optimus 3D oppdateres fra Android 2.2 Froyo til 2.3 Gingerbread. Med oppdateringen kommer flere forbedringer.

Den nye programvaren blir tilgjengelig for åpne modeller i Europa fra 21. november.

Raskere internett

Med den nye oppdateringen øker nedlastingshastigheten fra mobilnettverk. Med dagens programvare er maksimal hastighet 14,4 megabit per sekund. Den nye oppdateringen gjør Optimus 3D i stand til å laste ned med opp mot 21 megabit per sekund, der nettverket støtter det.

Kameraapplikasjonen skal også være kraftig forbedret. Bildestabilisering har vært forbeholdt 3D-video på Optimus 3D. Nå kommer stabilisering også for filming i full HD-kvalitet og to dimensjoner.

Visningsvinduet i kameraapplikasjonen viser dessuten mer video i bredden. Tidligere var det en ramme rundt søkervinduet. Knappene som satt i rammen før er nå blitt gjennomsiktige og flyttet ut langs kantene.

Optimus 3D skal også ha fått bedre funksjoner for å redigere video i både 2D og 3D.

Vi vil filme 3D med 2D-skjerm

Da vi testet Optimus 3D la vi merke til at i 3D-modus er skjermen er ekstremt vanskelig å lese under sollys. Den forbedringen vi helst ville ha var mulighet til å filme 3D-video med skjermen i 2D-modus. Det hadde gjort det langt enklere å filme 3D i lyse omgivelser.

Pressemeldingen sier ikke noe om det har blitt mulig å filme 3D-video med skjermen i 2D-modus. Likevel ser det ut til å være mye nytt her, og oppgraderingen fra Android 2.2 til 2.3 kan dessuten bety enda høyere hastighet og mer flyt i menyene.

Vi testet LG Optimus 3D mot HTC Evo 3D på en helikoptertur:
Les også: Slik har vi aldri testet kameratelefoner før

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen