Nå må du jogge for å spille av godmusikken

Teknofil Nå må du jogge for å spille av godmusikken

Nå må du jogge for å spille av godmusikken

Kinetisk treningsdrakt skal få opp motivasjonen din.

Det kan være utfordrende å holde motivasjonen oppe under utholdenhetstrening og kanskje spesielt jogging. Mange tar derfor med seg MP3-spilleren på joggetur, og har muligens opplevd at batteriet blir dødt underveis.

Nå har den israelske industridesigneren Rafael Rozenkranz kommet med et konsept som skal løse disse problemene og holde motivasjonen på topp under utholdenhetstreningen.

Bevegelsesenergi

Produktet har fått navnet Kinetic MP3 Jogging Suit og er en miljøbevisst løsning som krever at brukeren er i bevegelse for å fyre opp den tilknyttede musikkavspilleren.

Bevegelsesenergi fra kroppen skal med andre ord føre strøm til MP3-spilleren – noe som skal gi brukeren motivasjon til å jogge under treningen. Samtidig risikerer man ikke lenger at musikken blir stoppet på grunn av utladet batteri, da det er egen innsats det kommer an på.


Den elastan-baserte drakten har en kinetisk motor slik at det ikke er nødvendig med batterier til den medfølgende og inkorporerte MP3-spilleren, men det kan også tenkes at designen utvides til å inkludere egne MP3-spillere i fremtiden.

Den kinetiske joggedrakten vil også være mulig å vaske. Ettersom den fremdeles er på konseptstadiet, har det ikke dukket opp noen lanseringsdato eller prisantydning.

(Kilde: Fashioning Technology)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen