Nå kommer Treo 750 til Norge

Det er ikke mer enn en uke siden vi kunne melde at Treo 750 var på vei til europeiske butikkhyller. Når, og om den skulle lanseres i Norge var imildertid uvisst.

Ifølge den nyeste meldingen fra Dangaard kommer telefonen tidligere enn forventet: Allerede i uke 9.

Spesifikasjonene til Treo 750 er det ikke mye å utsette på. Den har blant annet støtte for alle fire GSM-nettene, og kan dermed brukes i hele verden der det er GSM-dekning.

Operativsystemet er Windows Mobile 5.2.

Internetthastigheten gjør heller ikke skam på Treo-serien. Telefonen kan nemlig by på både EDGE og 3G, slik at du kan surfe i den høyest tilgjengelige hastigheten samme hvor du befinner deg i Norge.

Også dersom du har et fremtidsrettet blikk kan dette være telefonen for deg. Du finner nemlig støtte for HSDPA, eller super-3G, som lanseres av både Telenor og NetCom i løpet av året.

Telefonens skjerm er imidlertid ikke blant de sterkeste på markedet. En oppløsning på 240 x 240 punkter er ikke mer enn det du finner i en standardtelefon i dag. Forgjengerne Treo 650 og Treo 680 har til sammenligning en oppløsning på 320 x 320 punkter.

Dette er på den positive siden med på å trekke ned størrelsen. Treo 750 er med sine 154 gram 20 gram lettere enn Treo 650.

Mer om Treo 750 leser du i artikkelen "Nå er Treo 750 fri".

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen