Nå kommer Treo 750 til Norge

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er ikke mer enn en uke siden vi kunne melde at Treo 750 var på vei til europeiske butikkhyller. Når, og om den skulle lanseres i Norge var imildertid uvisst.

Ifølge den nyeste meldingen fra Dangaard kommer telefonen tidligere enn forventet: Allerede i uke 9.

Spesifikasjonene til Treo 750 er det ikke mye å utsette på. Den har blant annet støtte for alle fire GSM-nettene, og kan dermed brukes i hele verden der det er GSM-dekning.

Operativsystemet er Windows Mobile 5.2.

Internetthastigheten gjør heller ikke skam på Treo-serien. Telefonen kan nemlig by på både EDGE og 3G, slik at du kan surfe i den høyest tilgjengelige hastigheten samme hvor du befinner deg i Norge.

Også dersom du har et fremtidsrettet blikk kan dette være telefonen for deg. Du finner nemlig støtte for HSDPA, eller super-3G, som lanseres av både Telenor og NetCom i løpet av året.

Telefonens skjerm er imidlertid ikke blant de sterkeste på markedet. En oppløsning på 240 x 240 punkter er ikke mer enn det du finner i en standardtelefon i dag. Forgjengerne Treo 650 og Treo 680 har til sammenligning en oppløsning på 320 x 320 punkter.

Dette er på den positive siden med på å trekke ned størrelsen. Treo 750 er med sine 154 gram 20 gram lettere enn Treo 650.

Mer om Treo 750 leser du i artikkelen "Nå er Treo 750 fri".

Norges beste mobilabonnement

Mai 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen