Nå kommer tele-Colaen

Amerikanerene har nå fått en god grunn til å hamstre inn bokser med Coca Cola, etter at brus-produsenten nylig annonserte et nytt PR-stunt. Heldige kjøpere vil nemlig nå kunne finne èn av totalt 120 mobiltelefoner som er kamuflert som en vanlig Cola-boks.

Boksen har fått både høytaler, mikrofon og tastesett, og fungerer dermed akkurat som en vanlig mobiltelefon. Ved å trykke inn en rød knapp på siden av boksen ringer man automatisk opp et direktenummer, der man skal bekrefte at man er i besittelse av en høyteknologisk Cola-boks.

De som får tak i boksene vil i løpet av de tre neste ukene motta premier, som kan være en lekker bil, pengepremier som kommer opp i millionklassen, eller rett og slett et luksuriøst hjemmekinoanlegg. Med andre ord noe for enhver smak.

Et av høydepunktene med den noe spesielle konkurransen er at de som finner en tele-Cola ikke får vite når premien blir levert. Cola-boksene er nemlig utstyrt med GPS-teknologi, slik at de kan spores med opp til 15 meters nøyaktighet. Eierene må dermed ha med seg boksene til alle døgnets tider, slik at premien kan bli levert.

Premiene kan bli levert på alle tenkelige måter, alt fra en fallskjermhopper med pengekoffert til en bil som parkerer foran deg på fortauet. For å få gevinsten må man kunne vise frem Cola-boksen.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen