Nå kommer Sparebank 1 på iPhone

Sparebank 1 annonserte i dag at deres nye Iphone-app er tilgjengelig i iTunes Store. Programmet er gratis, og kan lastes ned av alle kunder som eier en iPhone.

I første omgang kan du sjekke saldo på kontoene dine og få oversikt over transaksjoner, samt melde inn skader. Du kan også se ditt eget privatbudsjett, fordelt over bokostnader, mat og fritid – i kjent Luksusfellen-stil. Skal du gjøre mer avanserte operasjoner som overføring av penger, må du logge deg inn med personlig kode og bruke SMS-bank.

[wip4: img=2 align=right]Sparebank 1 lover imidlertid at de vil videreutvikle løsningen, og omtaler dagens app som "første versjon".

– Vi ønsker at brukerne skal gi oss tilbakemelding på den applikasjonen vi har i dag, og andre ønsker de har. Det kan de gjøre via via Facebook, App Store, Twitter, bloggen eller hjemmesiden vår, sier Anne Marte Kjersem, direktør for innovasjon og utvikling, til Mobilen.no.

Hun kan ikke si noe om når mobilbanken vil være tilgjengelig på andre mobilplatformer som for eksempel Android.

– Vi har valgt den platformen som per i dag har den største markedsandelen. På lang sikt har vi ambisjon om å være på flere av de mest benyttede mobilplatformene, og Android kan være en av disse.

Sparebank 1 blir nå den andre banken som får sin egen iPhone-app etter at Nordea lanserte egen app i februar. Noen banker som DNB Nor har riktignok tilpasset mobilbanken sin til iPhone, men dette er nettsider og ikke innebygde programmer.

Nordeas app er fremdeles hakket mer avansert enn Sparebank 1 – her  får du nemlig også en valutakalkulator, lånekalkulator og mulighet for å sjekke aksjekurser. Er du ute etter en mer fullblods aksjeløsning ned muligheten til å handle og selge aksjer, har også internettmegleren Nordnet sin egen iPhone-app.

Klikk her for å laste ned Sparebank 1 for iPhone

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen