Nå kommer SmartTalk

Det har lenge vært mye å spare på å bruke de små mobiloperatørene. Mens lilleputtene i markedet har overøst hverandre med det ene ilbudet rausere enn det andre, har Netcom og Telenor holdt fast på høye priser og gebyrer.

Nå ser det imidlertid ut ut som om konkurransen gir resultater. Ifølge dokumenter amobil.no har fått tilgang, vil Netcom denne uken gå småoperatørene i møte med et nytt abonnement kalt SmartTalk.

Her har man kuttet kostnadene til beinet, og valgt å legge seg på et prisnivå som kan måle seg med de billigste tilbudene på markedet. Hensikten er å kapre prisbevisste kunder, samt å holde på eksisterende kunder som vurderer å skifte på grunn av høye priser.

Til tross for en relativt lav månedsavgift på 39 kr tilbyr Netcom priser som som ligger godt under sin tidligere prisvinner, ActiveTalk. SMS sender man for 59 øre stykket, mens man ringer for 79 øre i minuttet.

Det er få abonnementer i dag som kan tilby billigere ringepriser enn dette. Chess Knockout kan riktignok friste med samtalepriser på 69 øre, men ellers er 79 øre det billigste alternativet på markedet i dag. På SMS-fronten er Mobyson og Noextras.net billigst, med en pris på 40 øre per melding.

Det nye abonnementet har også sine haker. For det første er det et rent nettbasert abonnement, der all bestilling og service skjer via Netcoms hjemmesider. Det er heller ikke mulig å få subsidiert telefonen når man kjøper SmartTalk-abonnement, og man er nødt til å ha eFaktura.

I følge informasjon amobil.no har fått tilgang til, kan vi vente en offisiell lansering av SmartTalk allerede i løpet av denne uken.

Oppdatert 04/05-2005: Det har vist seg at lanseringen av SmartTalk er utsatt til neste uke.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen