Nå kommer Skype til Iphone

(Foto: Istockphoto)
(Foto: Istockphoto)

Skype har lenge vært ute til S60- og Windows Mobile-telefoner. Nå er det offisielt at Skype lanserer en egen versjon at IP-telefoniprogrammet sitt til Iphone og Ipod Touch på tirsdag. Da blir det mulig å laste ned programmet via App Store på telefonen. 

Programmet lar deg ringe gratis til andre som har skype gjennom internett, og i tillegg kan du ringe til fast- og mobiltelefoner dersom du er villig til å betale. I tillegg kan du sende lynmeldinger. 

Skype har vært gratis til alle andre plattformer, og vil også være gratis til Iphone. 

Kan ikke ringe via mobilnettet

Skype til Iphone vil kun være mulig å bruke til å ringe med når du er koblet til et trådløst nettverk, og ikke gjennom mobilnettet. Dette er litt synd siden norske Iphone-abonnementer uansett har inkludert datatrafikk i en eller annen grad. Du kan likevel sende lynmeldinger når du er tilkoblet mobilnettet. Det skal også være mulig å endre profilbildet ditt på Skype-kontoen ved hjelp av telefonens kamera.

Programmet vil fungere med telefonens innebygde mikrofon og høyttaler, mens du må bruke et hodesett med mikrofon til Ipod Touch. 

Skype vil også kunne motta konferansesamtaler, slik at du kan snakke med flere personer på én gang. Du kan imidlertid ikke sette opp en konferansesamtale på telefonen. Dersom du ringer til fast- eller mobiltelefoner med Skype, kan du heller ikke fylle på kontoen din via Iphone eller Ipod Touch. 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen