Nå kommer Samsungs teknomonster

I8510 har alt av teknologi.
I8510 har alt av teknologi.
Kameraet har åtte megapikslers oppløsning.
Kameraet har åtte megapikslers oppløsning.

Samsung bekreftet i dag at deres teknologimonster I8510 kommer til Norge. I8510 ble lansert i sommer, men noe tidspunkt for når den skulle komme til Norge ble ikke avslørt.

Den nye telefonen, også kjent som "Innov8", kommer i salg i november, og prisen er intet mindre enn 6500 kroner. Det er mye penger, men for den summen får du en telefon som har så å si alt.

Åtte megapiksler

Kameraet på baksiden av telefonen kan ta bilder i åtte megapikslers oppløsning. Autofokus sørger for at bildene blir skarpe på alle avstander. Hvorvidt bildene blir bra eller ei er det dog ikke så lett å si noe om, siden mange megapiksler ikke nødvendigvis betyr god bildekvalitet.

Skal du koble deg til internett byr I8510 på alle muligheter. Super-3G og Edge er på plass, noe som betyr at du alltid vil få den høyeste tilgjengelige internetthastigheten i mobilnettet. I tillegg har telefonen Wi-fi, slik at du kan koble deg til trådløse nett, for eksempel hjemme eller på jobb.

Samsung har også funnet plass til GPS, slik at du kan bruke telefonen til å finne frem ukjente steder.

16 GB minne innebygget

På papiret ser I8510 også ut til å være en skikkelig underholdningsmobil, siden den har 16 GB minne innebygget. Dette gir deg plass til 4000 sanger rett på telefonen, og om det skulle bli litt snaut støtter telefonen også minnekort.

Menysystemet i I8510 er det samme som du finner i Nokias N-serie-telefoner, kalt S60. Dette gjør Samsungs nykommer til en smarttelefon som i praksis lik en hvilken som helst smarttelefon fra Nokia i bruk.

Du finner en grundig gjennomgang av alle funksjonene i artikkelen vi skrev i forbindelse med lanseringen i sommer.

Samsung L870

Samsung L870 er en smarttelefon.
Samsung L870 er en smarttelefon.

Samsung viste også frem modellen L870 i dag. Dette er nok en gammel kjenning, som ble lansert i mai i år. Dette er en telefon som har samme menyer som I8510, Nokias S60-system.

L870 kan imidlertid ikke vise til like imponerende spesifikasjonsliste som I8510. Dette er en forretningstelefon med fokus på e-post og nettleser, og som kan vise Microsoft Office-dokumenter. For å koble deg til internett har telefonen super-3G, men den mangler Wi-fi.

L870 kan brukes til underholdning også, da den har kamera, FM-radio og MP3-spiller. Skal du ha mye musikk med deg støtter den Micro-SD-minnekort.

Den nye telefonen kommer i butikkene denne måneden, og skal koste 2500 kroner.

Les mer om Samsung L870 »

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen