Nå kommer Samsungs mikromobil

Nå kommer Samsungs mikromobil

Bildene du ser viser den første utgaven av ”MP3-spilleren” slik vi møtte den på CeBIT i mars. Da var den eksklusiv for Anycall. Nå har Samsung besluttet at den skal på markedet i Europa, og innen utgangen av måneden vil de første eksemplarene være i butikk.

Fullverdig mobil
SGH X830 måler 84x30x19,9 millimenter og veier bare 75 gram. I utgangspunktet ser det ut som en MP3-spiller, men når du svinger toppen til side dukker det opp et tastatur og du har en komplett mobiltelefon med megapikselkamera, 128x220-punkter skjerm med fargeoppløsning på 262.000 farger. Dette er spesifikasjoner som overgår svært mange rene mobiltelefoner.

SGH X830 har 1GB innbygget minne og programvare som lar deg organisere musikken på mange forskjellige måter. Den støtter lydformatene MP3/AAC/AAC+/AAC+(e)/WMA og filmformatene MPEG4/H.263. Telefonen er en trebånds GSM-telefon med Bluetooth. 

Trendy
Vi har drykket på mobiltelefonen og må medgi at den har en meget høy trendfaktor. Om den er brukervennlig eller ikke kan diskuteres. Tastene er store nok, men de er plassert i to rader i stedet for tre, noe som krever litt tilvenning. Menyene navigeres enkelt med et hjul.

Mini MP3-mobilen kommer i sort, hvit, sjøblå, sukkertøyrosa, oransje og sitrongrønn. Prisen er ikke oppgitt.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen