Nå kommer Samsung Wave II

Wave II er den direkte etterfølgeren til den originale Samsung Wave, selskapets første telefon med deres eget operativsystem Bada, og som fikk terningkast seks i vår test.

Wave II (S8530) må ikke forveksles med andre modeller i serien, blant annet Wave 723 som er blant telefonene som kommer i butikk nå i oktober

Den nye Wave II får blant annet en 3,7 tommer stor skjerm med 800 x 480 piksler, men ingen Super Amoled som på Galaxy S.

Andre funksjoner er en én GHz prosessor, støtte for turbo-3G og trådløst nett i n-standarden, samt Bluetooth 3.0. Samsung har også fått plass til et fem megapiksler kamera med LED-blitz og videoopptak i HD, to gigabyte internminne og støtte for minnekort. Det er med andre ord ikke mye som skiller Wave II fra forgjengeren, bortsett fra den større skjermen. Se sammenlikningen i tabellen nederst i saken.

Even Amdal i Samsung Norge sier til Mobilen.no at Wave II kommer hit til lands i uke 46 – det vil si rundt 15. november, og vil koste det samme som Wave I gjorde da den kom i butikk, rundt 4 000 kroner.

Nysgjerrig på Samsung? Les vår test av Samsung Wave her.


Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen