Nå kommer nye Mac-bærbare

Det er ventet at Apple i løpet av veldig kort tid kommer til å annonsere en oppgradering av sine bærbare maskiner. Hvorvidt det gjelder Macbook-serien, Macbook Pro-serien eller begge to er foreløpig ukjent, men de siste ryktene tyder på en oppgradering av begge seriene.

Ikke bare skal begge oppgraderes, men ifølge Appleinsider vil de også se langt likere ut enn i dag. De skal få et tynt aluminiumsbasert design, som skal være inspirert både av Macbook Air og Imac-modellene som ble lansert i sommer.

For å kutte ned litt på størrelsen skal noen av portene på Macbook Pro fjernes, samtidig som noen av de andre portene blir endret. Kildene til Appleinsider hevder Firewire 400-porten fjernes og at det kun vil være en Firewire 800-port i stedet. Det hevdes også at DVI-I-porten byttes ut med en mini-DVD-port som i dag finnes på dagens Macbook- og Imac-serie.

Appleinsider hevder de siste ryktene må tas med en klype salt, selv om kildene deres tidligere har kommet med veldig spesifikk og korrekt informasjon.

Når modellene vil dukke opp er ikke sikkert, men de skal visstnok være rett rundt hjørnet. Apple slipper ofte nye produkter på tirsdager, så det er jo mulig å håpe at de nye Apple-bærbare dukker opp om bare en håndfull dager.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen