Nå kommer Nokia med TV til mobilen

Nokia skal tilby TV-sendinger til brukerne av telefonene i E-serien. Produsenten har inngått en avtale med ROK TV om å få levert TV-sendinger til telefonene sine.

ROK TV er et ekstraprogram som installeres på telefonene. Det eneste brukerne trenger å gjøre er å gå inn i et nedlastingsprogram som allerede er installert i telefonen.

Når programmet er installert, får brukeren tilgang til TV-sendingene. Fokuset er først og fremst på næringsliv, og det levers to kanalpakker.

Næringslivsnyheter
Pakken "Strictly Business" inneholder fem kanaler, som Bloomberg, CNBC Europe og EuroNews. Denne pakken koster fem pund, eller nærmere 60 kroner i måneden.

Det er også mulig å abonnere på en kanalpakke som i tillegg har kanaler med musikkvideoer, sport og underholdning for ti pund i måneden. Denne heter "ROK All", og inneholder ti kanaler. Begge pakkene er gratis de første to ukene.

ROK TV bruker forholdsvis lite data, med 10 MB for en time med titting. Nokia regner med at brukerne i snitt vil titte to til tre timer i måneden.

Foreløpig er tjenesten kun tilgjengelig for E-serie-kunder i Storbritannia. ROK TV skal imidlertid tilbys i resten av Europa fra og med august.

(Kilde: Cellular-news.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen