Nå kommer MPx220

Motorola høstet i fjor strålende kritikk for sin MPx200. Dette er ikke bare den eneste telefonen fra en større produsent som baserer seg på Microsofts Smartphone-operativsystem, men det er også den desidert minste og letteste Smartphone-enheten på markedet.

Nå er Motorola i ferd med å følge opp suksessen, og selskapet forbereder i disse dager lanseringen av den nye MPx220.

En av de største nyhetene ved MPx220 er Blåtann-støtten. Denne åpner blant annet for å bruke telefonen sammen med trådløse headsett og lignende utstyr. Blåtann-støtten gjør det også mulig med trådløs synkronisering av data fra kalenderen og kontaktlisten opp mot en PC, PDA eller annen mobiltelefon.

Operativsystemet i telefonen har også fått seg en overhaling, og den kjører nå den ferskeste versjonen av Microsofts programvare - Windows Mobile 2003.

Det innebærer ny versjon av Internet Explorer, som blant annet lar deg kikke på nettsider i Small Screen Rending-formatet vi kjenner fra nettleseren Opera. Nettsider stables da i én lang kolonne som er bedre tilpasset små skjermer.

Versjon 9 av Windows Media Player åpner for bedre støtte for forskjellige musikk og video-formater, såvel som høyere kompirmering av filene. Ellers går det rykter om EDGE-støtte i den nye Motorola-telefonen, men hverken dette eller andre spesifikasjoner har hittil blitt bekreftet av Motorola selv.

Flere bilder av den nye telefonen finnes på den japanske siden PCPop.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen