Nå kommer mobilsamfunnet

Alternativ tekst mangler
(Faksimile: Groovr)

Såkalte nettsamfunn, hvor du kan treffe og bli kjent med andre brukere fra hele verden popper opp som paddehatter, og nå her enda et slikt nettsted lansert. Navnet er Groovr og verktøyet er e-postfunksjonen på mobiltelefonen din.

Med Groovr er det meningen at du skal bruke mobiltelefonen til å oppdatere resten av verden på hva som skjer i livet ditt. I praksis betyr det at du tar bilde med mobiltelefonen din og sender det til Groovr via e-post. Deretter legges bildet ut på din egen profilside på Groovr, som andre medlemmer kan se på.

Sjekk inn i senga
Du kan også "sjekke inn" på stedet du er. Hvis du for eksempel er på flyplassen på Gardermoen, kan du sende en e-post til Groovr med teksten "@ Gardermoen". Dermed kan andre Groovr-brukere se hvor du er, og kanskje ta kontakt med deg hvis de befinner seg på samme sted. Du kan sjekke inn hvor du måtte ønske, enten det måtte være i London, hjemme eller i senga.

Du kan også lage deg en venneliste, hvor medlemme kan sende e-post til Groovr og finne ut hvor du er ved å se hvor du sist sjekket inn. Som om ikke det var nok, kan du også sende inn kommentarer til ulike steder folk sjekker inn.

Det koster ingen ting å bruke Groovr bortsett fra datatrafikken du genererer over mobilnettet når du sender og mottar e-post i forbindelse med tjenesten.

Du kan lese mer om hvordan du bruker Groovr på samfunnets egne nettsider.

(Kilder: Textually, Groovr)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen