Nå kommer mobilen som knuser N95

Nå kommer mobilen som knuser N95

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Nokia har avslørt til letsgomobile.org at de skal lansere en ny mobil i løpet av måneden. De kunne samtidig røpe at det er snakk om en mobil med meget godt kamera. I mellomtiden verserer det en rekke rykter på Internett som sier at den nye "multimediecomputeren" Nokia N96 er like om hjørnet.

Letsgomobile tror det kan være ryktet om denne som blir bekreftet allerede i november. Spesifikasjonene som har dukket opp avslører nemlig at N96 blir utstyrt med Carl Zeiss-linse og en brikke som kan ta bilder på opptil seks megapiksler. Videre blir kameraet utstyrt med tre ganger optisk zoom. Dagens flaggskip, Nokia N95, tar bilder med "bare" fem megapiksler og den har heller ikke optisk zoom.

Les også:

-Nokia kan utvikle Google-mobil
- 6500 Classic, slank perle fra Nokia
- Se bilder av Nokia N81

Siste skrik på spesifikasjonsfronten

Nokia N95 har nylig blitt oppdatert i en 8GB-versjon og de nye ryktene går ut på at N96 får internminne på hele ti gigabyte. I tillegg skal den få alt annet av det vi ønsker oss av spesifikasjoner.

N96 skal kunne koble seg opp mot HSDPA-nettet og den har innebygd GPS. I tillegg skal den ha en 3,2 tommer stor, trykkfølsom skjerm. Andre oppkoblingsmuligheter er WiFi, Bluetooth 2.0, Mini-USB 2.0, ja til og med infrarød port. Mobilen skal være enkel å bruke takket være navigasjonsspaken, bevegelsessensor og fullt QWERTY-tastatur.

Dette blir pakket inn i et forholdsvis lommevennlig format på 10,3 x 5,6 x 1,8 centimeter. Vekten vil ligge på rundt 115 gram.

I tillegg får vi vite at den kan komme i to farger og ha øretelefoninngang (3,5 mm jack), fire innebygde høyttalere og digitalTV/radio-mottak.

Da gjenstår det å se om letsgomobile.org spådommer om en novemberlansering går i oppfyllelse. Hva prisen vil ligge på er ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen