Nå kommer LGs lekre krystallmobil

Med samme grensesnitt som LG Arena, og et gjennomsiktig tastaturfelt med et ”usynlig” tastatur, er LG GD900 den lekreste mobiltelefonen i klassen. Og når vi surfer på nettet med telefonen blir krystallflaten til en berøringskontroll der vi kan styre oss omkring på nettsidene ved hjelp av fingerstrøk.

Vi fikk prøve telefonen da den ble vist første gang under GSM World Congress i Barcelona i februar, og øremerket allerede da en dose av feriepengene til det som kan bli årets designmobil.Innholdsrik
Nå er det ikke bare designen som gjør GD900 Crystal til en spennende mobiltelefon. Den har S-Class-grensesnitt, og samme programvare som Arena. Skjermen er like stor, mens kameraet på nykommeren tar bilder med 8 megapiksler oppløsning. Arena har 5-megapiksler kamera.

I dag kom beskjeden fra LG om at telefonen vil være i butikk denne måneden. Vi forventer ikke å se køer av ivrige mobilkjøpere i soveposer utenfor mobilforhandlernes butikkdører. Men vil du vise deg fra en mer trendy side i sommer, så er dette en mobiltelefon som hjelper deg godt på vei. 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen