– Land Rover ser at våre kunder behov strekker seg utover førersetet, sa Lindsay Weaver for Land Rover i går.
– Land Rover ser at våre kunder behov strekker seg utover førersetet, sa Lindsay Weaver for Land Rover i går. (Bilde: Land Rover / Sonim)

Nå kommer Land Rover-telefonene

Sonim, selskapet bak noen av markedets tøffeste telefoner, lanserer nå en egen Land Rover-telefonserie, med Land Rover S1 som første telefon ut.

S1 vil trolig dele mange spesifikasjoner med Sonim XP3, som ble lansert i oktober. Du kan lese mer om XP3 i "Ny pansertelefon fra Sonim".

Tåler fall rett på betong

Akkurat som bilene til Land Rover er det her tenkt at telefonene i den nye serien skal være eksklusive og dyre, samtidig som de tåler en trøkk. Samtlige av telefonene i serien er sertifisert til å motstå salt, tåke og fuktighet, i tillegg til en vannsprut. De skal også tåle kulde og risting, i tillegg til et fall på opptil 1,6 meter rett ned på betong fra hvilken som helst vinkel.

For å passe mer til Land Rovers dyre image, har samarbeidet mellom Land Rover og Sonim hyrt inn designeren Scott Wilson til å utvikle designen på produktserien videre.

Tre telefoner på to år

Allerede nå planlegges det lansering i 40 land fremover, uten å nevne hvilke. Men det er å anta at Norge er inkludert, ettersom det allerede selges Sonim-telefoner her til lands. Etter S1 planlegger samarbeidet å lansere to telefoner til, Land Rover S2 og en tredje som enda ikke har fått navn. De to første vil komme på markedet mot midten av 2009, mens den tredje telefonen vil komme først i 2010.

(Kilder: Pressemelding, Phonescoop)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen