Nå kommer Land Rover-mobilene

Nå kommer Land Rover-mobilene

I vår test av mobiltelefonen Sonim XP3 konkluderte vi med at dette er den eneste mobilen på markedet som faktisk tåler både deng og drukning. Mobilprodusenten har opparbeidet seg et rykte for å lage mobiltelefoner som tåler langt mer juling enn gjennomsnittet. Nettopp det passer godt med imaget til bilprodusent Land Rover, og nå har de to selskapene inngått et samarbeid om å lage flere robuste mobiler.
 
Sonim og Land Rover vil først slippe to mobiler på markedet neste sommer, og så en tredje mobil mot slutten av 2009. To av mobilene har allerede fått navn, nemlig Land Rover S1 by Sonim, og Land Rover S2 G4 by Sonim. Disse vil bli tilgjengelige i 40 land, ifølge en pressemelding.
 
Robust mobiltelefon
Ideen er at de som kjører en Land Rover, også har behov en litt tøffere mobiltelefon enn folk flest. Sonim/Land Rover-mobilene skal tåle å bli senket under vann, motstå salt, tåke, fukt, støt- og fall fra over halvannen meter ned i et betonggulv – uansett vinkel.
 
- Land Rover anerkjenner at våre kunders behov strekker seg lengre enn til førersetet. Sonim og Land Rover er ideelle partnere i den sammenheng, ettersom begge selskapene har hatt suksess med oppfinnsomhet, håndverk og holdbarhet, sier global lisensieringssjef Lindsay Weaver fra Land Rover i en pressemelding.

(Artikkelen fortsettes.)

Sonim XP3 tåler å bli senket i vann. Det vil du også kunne gjøre med Land Rover-mobilene.
 
For eventyrerne
Sonim/Land Rover-mobilene er tiltenkt eventyrlystne folk som har med seg mobilen ute i naturen, eller som har en jobb som krever at mobilen er ekstra holdbar.
 
- På mindre enn to år, har Sonim satt standarden for å utforme de beste robuste mobiltelefonene for folk som jobber og leker i ekstreme miljøer. Vi er glad for å samarbeide med Land Rover på denne rekken av robuste mobiler, sier administrerende direktør Bob Plaschke i Sonim.
 
- Vi er begeistret over muligheten for å trekke sterkere bånd med globale eventyrere gjennom våre holdbare mobiltelefoner, avslutter Plaschke.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen