Nå kommer flere hundre gratis Wi-Fi-soner

Nå kan du snart surfe gratis på mange nye Wi-Fi-soner i Norge.
Nå kan du snart surfe gratis på mange nye Wi-Fi-soner i Norge.

Det irske selskapet Free-hotspots.com lover å installere "flere hundre" trådløse internettsoner over hele Norge i løpet av de neste månedene. Det betyr at du vil kunne surfe gratis med PC-en eller mobilen din på utvalgte steder.

For å surfe på de trådløse internettsonene må du har støtte for Wi-Fi, noe alle moderne bærbare PC-er har så vel som mange smarttelefoner.

Det er hoteller, kaféer, resturanter og barer som er blant de mest interessante områdene å dekke. I dag har Free-hotspots.com 2400 gratis internettsoner fordelt over 18 europeiske land, ifølge Digi.no.

Reklamefinansiert

For å få tilgang til gratis internett via Wi-Fi-sonene, må du godta å se en innledende reklame og du kan også få opp eventuelle reklameannonser mens du surfer.

Free-hotspots.com satser på lokal reklame. Surfer du på en kafé på et kjøpesenter, kan reklamen være fra butikker som befinner seg på det aktuelle kjøpesenteret. Dermed kan annonsørene også nå ut til akkurat de kundene de ønsker.

Selskapet søker lokale norske samarbeidspartnere for å installere og til å gi brukerstøtte til de som vil besitte trådløse internettsoner. Free-hotspots.com mener at en gratis internettsone er en utmerket måte å tiltrekke seg kunder.

(Kilder: Free-hotspots.com, Digi.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen