Nå kommer E700

Samsung E700 som ble lansert i august i år, har begynt å komme i butikkhyllene. Telefonen, som først ble fremvist på en verdensomspennende lansering i år, er blant telefonene som har vært mest diskutert de siste ukene. Og ikke uten grunn.

E700 har noen imponerende spesifikasjoner, og kan blant annet by på en skjerm med 65.000 fargers dybde i TFT-klassen som gir mulighet til å nyte bilder i en oppløsning på 160x128 piksler, som er samme oppløsning som vi finner på Sony Ericssons bestselger T610. Telefonen har også fullverdig MMS-støtte, noe som tidligere telefoner fra Samsung har manglet. En annen ting som også er nytt for selskapet, er at telefonen har intern antenne.

E700 kan også by på kamera, denne gangen med VGA-oppløsning, eller med andre ord en oppløsning på 640x480 piksler. Dette er den høyeste oppløsningen man får på kameratelefoner i Europa idag, som fortsatt ligger et godt stykke bak oppløsningen på digitale kameraer. E700 har også Java, som vil si at man kan laste ned spill og nytteprogrammer til telefonen via WAP.

Telefonen har 9 MB delt minne. Delt minne betyr at man har en viss mengde minne, som man da bruker på alt fra MMS til Java til bilder. En annen ting som er verdt å nevne om telefonen, er at den har en ekstern OLED-skjerm. Disse skjermene er foreløpig svært sjeldne, og E700 er en av de første telefonene i Norge som har en ekstern skjerm av denne typen.

Samsung E700 vil koste omtrent 4000 kr uten abbonement. Har du lyst å vite mer kan du besøke Samsungs hjemmesider, eller ta en tur i vår prisguide for å finne billigste pris på nett. Vi vil komme tilbake med en test av E700 så snart som mulig.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen