Nå kommer det snømenn i Minecraft

De kalde klossene gir deg en hjelpende hånd.

Svenskene bak Minecraft fortsetter å legge nye ting til spillet sitt. Den neste versjonen er 1.9, og er kjent som «adventure update part 2». Her vil vi få datakontrollerte figurer i landsbyene som ble introdusert i versjon 1.8, og erfaringspoengene vi opparbeider oss for å drepe monstre vil også få en funksjon.

Nå har hovedutvikler Marcus Persson twitret om at vi også får treffe nye vesener i spillets verden, nemlig snømenn. Disse befinner seg på steder med snø, og vil ikke angripe spilleren. I stedet vil de kaste snøballer på monstre. Snøballer er harmløse, men sørger for at monstrene blir distrahert.

Snømannen Kalle.
Snømannen Kalle.

Snømenn vil også kunne lages av spilleren. De vil etterlate seg et snøspor der de går, og vil smelte om de er i for varme miljøer. Snømennene kommer sannsynligvis til å høre hjemme i de nye snøbiomene som er planlagt for versjon 1.9.

Hvis du studerer dette bildet veldig nøye skal du kunne se ruiner.
Hvis du studerer dette bildet veldig nøye skal du kunne se ruiner.

Andre nyheter som visstnok dukker opp i versjon 1.9 inkluderer skoger bestående av gigantiske sopper og ruiner i spillets underverden. The nether, som underverdenen kalles, skal også få to nye monstertyper.

Det er ikke klart når versjon 1.9 av Minecraft skal lanseres, men ettersom versjon 1.0 skal lanseres i november er det neppe snakk om veldig lang ventetid.

Vi tok sist en titt på Minecraft i februar, og kommer naturligvis til å kjøre en grundig test av versjon 1.0 når den kommer.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen