Nå kommer designbredbåndet

Nå kommer designbredbåndet

Hittil har kanskje de dresskledde forretningsmennene vært de mest aktive kjøperne av mobilt bredbånd. Da har sorte og grå USB-modem holdt i lange baner. Men med suksessen det siste året har det tydeligvis kommet nye behov. Det er vel disse NetCom prøver å dekke.

For selskapet lanserer tre designmodem for mobilt bredbånd. Designet er laget av den populære norske duoen i Moods of Norway.

- Kolleksjonen vår er inspirert av norske oppdagelsesreisende som Thor Heyerdahl og Fridtjov Nansen. Da passer det fint å samarbeide med NetCom om nye designmodem for mobilt bredbånd. Hvis du først skal være på nett under ferden, hvorfor ikke gjøre det med stil, sier Simen Staalnacke i Moods of Norway.NetCom mener selv det er viktig med det lille ekstra.

- Mobilt bredbånd handler mest om å tilby kundene muligheten til å være på nett uavhengig av tid og sted. Men samtidig som økte hastigheter og god kapasitet i mobilnettet er første prioritet for NetCom, synes vi det er stas å kunne tilby kundene våre det lille ekstra. Moods-modemene er superlekre, og vi gleder oss til å se mange fargeglade mobilsurfere i sommer, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Moods of Norway-modemene vil være i salg fra torsdag 18. juni og vil ha en pris fra kroner 1, med abonnementet fri bruk og bindingstid på 12 måneder.

Har du planer om å surfe med mobilt bredbånd i utlandet? Da bør du tenke deg om to ganger

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen