Nå kommer den til Norge

HTC sendte i dag ut en pressemelding om at de nå lanserer HTC Magic til Norge og Norden, som den første Android-mobilen på det nordiske markedet.

En nøyaktig lanseringsdato er ennå ikke gitt, men med tanke på at HTC skriver at den skal være først i Norden forutsettes det at Magic i alle fall kommer før Samsungs Android-mobil I7500 som skal sendes ut til butikkene i september. 

Prisen vil havne på rundt 3800 kroner uten merverdiavgift, ifølge HTC. Det vil si at du kan forvente å betale 4750 kroner.

Google bak grensesnittet

Det er Google som står bak operativsystemet Android. Det hele er Linux-basert med åpen kildekode. Det er likevel ikke en telefon bare for nerdene.

Da vi testet HTC Dream med samme operativsystemet, kunne vi konstatere at Android er enkelt og morsomt å bruke. Vi satte spesielt stor pris på programvarebutikken Android Market, som inneholder en haug med programmer og spill som er svært enkelt å installere og der brukere deler sine erfaringer med hvert program. 

En annen stor fordel med Android, er at telefonen til enhver tid er synkronisert med Googles tjenester på nett, som kalender og e-post.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen