Nå kommer dekoderens svar på iPhone

Canal Digital har inngått en avtale med den amerikanske produsenten TiVo om å tilby den populære opptaksdekoderen i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

TiVo er nærmest blitt et utrykk for bruk av PVR-dekodere i USA, og er først og fremst kjent for å være et avansert produkt som er veldig enkel å bruke.

- Det er meget stor konkurranse i det nordiske TV-markedet. Det betyr at Canal Digital må tilby best innhold og ha de beste brukeropplevelsene. TiVo er verdensledende innenfor avanserte TV-tjenester, og har satt en standard for hele bransjen hva såkalt brukergrensesnitt angår. TiVo sine innovative løsninger vil være svært viktige for oss for å holde markedsposisjonen, og for Canal Digitals parabolkunder betyr det at de vil få tilgang til TV-markedets trolig mest avanserte dekoder, sier administrerende direktør Christian Albech i Telenor Broadcast Holding, som eier Canal Digital-selskapene.

Ingen dato
Canal Digital kan ennå ikke bekrefte når parabolbrukerne kan få sitt første eksemplar, og heller ikke hva prisen på dekoderen blir.

- Det er ennå litt i kjent når vi får inn de første dekoderne, og det er også for tidlig å si noe om pris, forklarer Kenneth Tjønndal-Pettersen, informasjonsdirektør i Canal Digital.

Virgin lanserer TiVo i England før jul.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen