Disse mobilene kan du kjøpe i januar

Teknofil Nå kommer de første 2012-mobilene

Disse mobilene kan du kjøpe i januar

Det er langt mellom mobilprodusentenes nyttårsbarn.

Mobilprodusentene lyktes stort sett med å få ut sine mobiltelefoner til julesalget. Dermed blir det få nykommere i butikkhyllene denne første måneden i 2012, men vi har likevel noen få godbiter i vente.

Nettbrett med mobiltelefoni

Samsung har ikke noen mobiltelefon på beddingen i januar, men noe forsinket slipper de nettbrettet Galaxy Tab med 7,7 tommer skjerm. Dette har den største Super AMOLED-skjermen vi har sett til nå, og det støtter både telefonsamtaler og minnekort. Operativsystemet er Android 3.2, med Samsungs eget TouchWiz-grensesnitt.

Galaxy Tab 7.7 kommer i salg i uke 3, med en prislapp på ca 5000 kroner.

Tania fra Kina

ZTE slipper nå omsider telefonen Tania etter mye forsinkelser. ZTE Tania er en Windows-mobil med stor skjerm, gode spesifikasjoner og lav pris.

LG bak den tredje Prada-mobilen

LG skal etter planen lansere ”Prada Phone by LG” i januar. Noen eksakt dato har vi ikke fått, og anbefalt pris på telefonen vil først bli kunngjort når datoen er bestemt. Nå er imidlertid telefonen dukket opp i vår prisguide, der den annonseres fra 4990 kroner.

BlacBerry Bold med nytt OS

Den tredje nye mobiltelefonen denne måneden er det Trigcom som leverer, i form av BlackBerry Bold 9790. Denne modellen skal være mindre og rimeligere enn toppmodellen Bold 9900. Den minner også mye om Bold 9780, men har fått en nyere versjon av BlackBerrys operativsystem, OS7. Pris uten abonnement havner antakelig på rundt 4500 kroner.

Nokia

Et selskap som har holdt oss på pinebenken lenge er Nokia. Nokia skulle starte salget av Windows-mobiler i 2011, men på det norske markedet er det ennå ikke dukket opp noe. Det gjør det heller ikke i januar, ettersom Nokia har satt salgsstart for Lumia-serien til 1. februar.

Sony Ericsson

Heller ikke Sony Ericsson har nye mobiltelefoner klare for salg denne måneden. Selskapet skal holde et større arrangement på CES i Las Vegas, der det er ventet at vi får se flere nye Xperia-modeller.

HTC Purple Phone

HTC opplyser at de ikke har nye telefoner klare for salg i januar, men at det vil komme en lilla versjon av HTC Rhyme.

Les også:
Disse mobilene kom i butikkene i desember

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen