Nå kommer Android til Norge

Fra første stund har det vært klart at Android kom til å bli et spennende operativsystem. Men HTCs første Android-mobil Dream ble bare lansert gjennom operatøren T-Mobile, og HTC Magic er planlagt å lanseres gjennom Vodafone. Dermed har det sett dårlig ut for Norges del. Men nå nærmer ventetiden seg slutten. 

– I nærmeste fremtid

Nå bekrefter nemlig HTC at den nye Magic vil komme til Norge i nær fremtid, og vil altså ikke kun lanseres i land der Vodafone opererer. Dette ligger med andre ord an til å bli Norges første Android-mobil. 

- Jeg kan ikke gi noen dato ennå, men jeg kan si så mye som at Magic vil komme til Norge i nærmeste fremtid, sier Pål Marius Christiansen, salgssjef i HTC Norge, til mobilen.no.

Nå har også en rekke produsenter som Samsung, LG og Asus planlagt å lansere Android-mobiler i løpet av året. Ettersom ingen av disse er lansert, er det tvilsomt at noen andre Android-mobiler tar innersvingen på HTC.

Forventer stort salgsvolum

T-Mobiles G1 har hatt stor salgssuksess, og HTC skal ha fått mye interesse rundt HTC Magic under lanseringen på mobilmessen Mobile World Congress i februar. Selskapet forventer derfor gode salgstall, ifølge mobilen.no.

Amobil har allerede testet HTCs første Android-telefon, og operativsystemet er definitivt nytt og spennende. Les testen »

(Kilde: mobilen.no)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen