Nå kan svenskene bestille iPhone

Telenor har riktignok ikke oppgitt noen dato på når de som bestiller iPhone 4 får denne i hende, men i motsetning til her på berget kan söta bror forhåndsbestille sitt eksemplar nå. Her hjemme lar operatøren deg kun stå på en ”interesseliste” – ingen forpliktende avtale om kjøp altså.

Surf og ring gratis
Det er den sorte 16 GB-versjonen som nå er lagt ut for salg, og svenskene må binde seg til et abonnement som koster 699 svenske kroner, i 24 måneder. Da kan man ringe og surfe ubegrenset – en annen ting vi nordmenn ikke har tilbud om. I Norge har operatørene ikke lov til å ha bindingstid over 12 måneder.

Les også: Struper mobilhastigheten din.

Vi spurte informasjonssjef i Telenor, Anders Krokan, om den lange bindingstiden er årsaken til at svensken kan bestille iPhone 4 før oss.

- I Norge har vi valgt å ha en interesse-liste på Telenor.no. Det er bare en noe ulik fremgangsmåte, men for øvrig satser vi likt. Både i Sverige og Norge jobber Telenor for å sikre god distribusjon av iPhone 4, sier Krokan.

Mobilen.no gikk inn på Telenors svenske sider, og fikk der tilbud om å bestille og betale for et eksemplar av iPhone 4 med abonnement. Vi våger å påstå det er noe annerledes enn å kun stå på en interesseliste.

Lansering i månedsskiftet

Det er heller ikke klart hva slags type abonnement Telenor Norge kommer til å selge med iPhone 4.

- Prisene fra Sverige er korrekte, i den forstand at bestillingen der er i kombinasjon med FastPris Sverige. I Norge ønsker vi ennå ikke å kommentere priser i forbindelse med iPhone 4, sier Krokan.

Han forteller at Telenor fortsatt håper på å lansere Apples nye modell i månedsskiftet juli/august.

Les også vår test av iPhone 4 her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen