Nå kan nordmenn få egen mobilsekretær

Mobil Sekretær

Mobil Sekretær sender SMS for deg (Bilde: SmartPhones Telecom)
Mobil Sekretær sender SMS for deg (Bilde: Smart Phones Telecom)

Det norske selskapet Smart Phones Telecom har utvilket et helt nytt program til mobiltelefoner med Windows Mobile som operativsystem.

Tjenesten heter Mobil Sekretær, og oppfører seg som akkurat det. Når du ikke kan ta telefonen, sender programmet en SMS til den som ringer. SMS-en kan inneholde for eksempel informasjon om hva du er opptatt med, og når du blir tilgjengelig igjen.

Samarbeider med Outlook
Programmet samarbeider med andre programmer på telefonen, som for eksempel kalenderprogrammet Outlook. Hvis du sitter i et møte når telefonen din ringer, vil telefonen hente informasjon om når møtet ditt er ferdig og sende til den som forsøker å få tak i deg.

Programmet er også i stand til å videresende SMS, slik ay du kan få SMS videresendt fra den ene telefonen din til den andre.

Programmet vil komme forhåndsinnstallert på samtlige mobiltelefoner med Windows Mobile som distribueres av Dangaard Telecom i Norge. Siden Dangaard distribuerer til alle forhandlere i Norge, må du derfor spørre i butikken om telefonen du skal ha er distribuert av Dangaard eller ikke.

(Kilder: Dangaard, Smart Phones Telecom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen