Nå kan iPhone også ta opp video

For av en eller annen merkelig grunn, trolig den samme grunnen som har fått Apple til å ikke inkludere MMS-støtte som standard, har iPhone ikke mulighet til å ta opp video. Nå har imidlertid undergrunnsmiljøet laget et program som gjør dette mulig, skriver Engadget Mobile.

Les også:

- Vi tester Apple iPhone
- Apple Iphone vs. Nokia N95
- Se SNLs geniale iPhone-parodi

Blir bedre

Utvikleren Drunknbass har laget programmet som gjør at kameraet kan ta opp video i to megapikselkvalitet i 10 sekunder, med 10 bilder per sekund (fps). Der stopper det imidlertid, på grunn av minnet i telefonen.

Han hevder imidlertid at det er mulig å få lengre videoklipp med flere bilder per sekund dersom bildekvaliteten reduseres til det som er vanlig på mobiltelefoner.

For øyeblikket skal også programmet være uten grensesnitt og kun et enkelt bevis på at dette er mulig på iPhone. Målet er imidlertid å lage en fullt fungerende versjon med 15 – 30 bilder per sekund. Når dette skal være klart er derimot usikkert.

Under kan du uansett se en demonstrasjonsvideo av videoopptak på iPhone, og på denne nettsiden kan du lese mer om programmet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen