Nå kan du velge dagligvarer på T-banen
Teknofil

Nå kan du velge dagligvarer på T-banen

Rimi åpnet tre "virtuelle butikker" i Oslo til bruk med en mobilapp.

130 000 nordmenn har så langt lastet ned gratisappen Rimi Pluss til iPhone og Android-mobiler. Med den får du tilgang til middagstips, handleliste og kart over Rimi-butikker.

En annen funksjon i Rimi-appen er skanneren, som du kan bruke til å skanne inn matvarer du vil sette på handlelista. Nå har matbutikken tatt steget videre og satt opp reklamebannere som fungerer som en virtuell butikk på tre av Oslos T-banestasjoner. Det fungerer slik at du eksempelvis kan skanne inn meieriprodukter, pålegg, grønnsaker, kolonialvarer og middagsingredienser slik at du har dette på handlelista i appen. Du kan også skanne produkter og få tilbake oppskrifter du kan bruke med varen.

- Forbrukerne krever mer effektivitet hele tiden, ettersom alt blir mer og mer tilgjengelig. Vi har nå gitt dem verktøyet til nettopp det. Vi tilpasser oss dagens travle forbrukere og prøver å gjøre hverdagen litt enklere for dem, sier markedssjef Henning Eriksen i Rimi.

Suksess i Korea

I Seoul er virutelle butikker allerede en suksess, ifølge Rimi. Hvis prøveprosjektet i Oslo blir godt mottatt vil matbutikken vurdere å lansere konseptet andre steder i Norge.

Rimi hevder at en av tre nordmenn synes de bruker for lang tid på å handle. I snitt går nordmenn i matbutikken 3,7 ganger per uke, noe som er oftere enn europeere flest.

T-banestasjonene som brukes av Rimi som virtuelle butikker er Jernbanetorget, Nationaltheatret og Tøyen.

Last ned Rimi Pluss til iPhone eller Android.

Andre norske mat-apper

Rimi Pluss er for øyeblikket den norske handle-appen som har blitt lastet ned av flest i Apple App Store.

Både Coop Norge, Coop Mega, Rema 1000, Meny, Spar og Joker har imidlertid også gitt ut egne apper, og flere av dem har både handleliste og oppskrifter.

Hva synes du om virtuelle matbutikker? Kommenter i forumet nederst på siden.

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen