Nå kan du være Homer Simpson

Det skal visstnok være helt tilfeldig at spillet lanseres samtidig som det nå kommer filmversjon av den populære TV-serien.

”The Simpsons”-spillet var desidert høydepunktet da Electronic Arts (EA) lanserte sine 13 nye spill for pressen i går. Spillet kommer til høsten og vil finnes både for Playsation 2 og 3, Playstation Portable, Xbox 360, Nintendo Wii og Nintendo DS.

Bart som Bartman
Spillet skal ifølge Cnet være bygget rundt 16 episoder der Bart, Lisa, Homer og Marge Simpson akkurat har funnet ut at de er hovedpersonene i et nytt spill.

Produsent Scott Amos vil ikke røpe så mye av spillets handling, men kan fortelle at TV-programmets manusforfattere har skrevet 8000 dialog-linjer bare for spillet.

En av de første episodene har fått navnet ”Tree Hugger” og handler om hvordan Lisa og Bart oppdager at onde atomkraft-eier Montgomery Burns har tenkt til å hugge ned alle trærne i Springfield for å produsere én luksus-tannpirker av hvert tre.

Dermed kan Bart få anledning til å leve ut sin store fantasi om å være superhelt. Bartman får sjansen til å redde Springfield.

Mye ironi

Spillet skal være typisk slik man kjenner det fra TV-serien, fylt opp med interne spøker og underliggende sosial kritikk.

Noen som blir parodiert i spillet er selve videospill-industrien, med etterligninger som ”Grand Theft Scratchy: Blood Island”. Til og med spill-pressen får gjennomgå.

Selv om de havnet litt i skyggen av ”The Simpsons”, lanserte altså EA 12 andre nye spilltitler. Her er de største:

NASCAR ’08 (for Xbox 360 og PS3)
NCAA Football ’08 (for Xbox og PS3)
Harry Potter and the Order of the Phoenix (for omtrent alle spillkonsoller)
Tumble Bees (Et ordlekspill for PC)
Skate (Xbox)
MySims (for Nintendo DS)
The Sims Pet Stories (for PC)
Wing Commander Arena (for Xbox Live Arcade)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen