Nå kan du tippe på Android-telefoner

[Nettavisen]: Fredag ble Norsk Tippings mobilløsning tilgjengelig for smarttelefonen Android. Dermed kan alle som har denne telefontypen nå levere spill som Lotto, Tipping og Langoddsen på mobilen.

- Vi er glade for at vi endelig kan tilby mobilløsningen vår til Android. Nordmenn er glade i duppeditter og smarte løsninger, og de forventer selvsagt at de også kan bruke mobilen til å spille med, sier pressetalsmann Magne Vikøren i Norsk Tipping til Sportspill.no.

Du kan laste ned mobilløsningen for Android, andre smarttelefoner og vanlige mobiltelefoner. Her kan du laste ned Norsk TIppings mobilapplikasjon. Nedlastningen er helt gratis.

Venter på IPhone
Er du iPhone-bruker, må du imidlertid vente til høsten før du kan bruke telefonen til å spille og administrere Norsk Tipping-kontoen din.

Den nye løsningen er tilpasset grafikken, brukeropplevelsene og touchfunksjonene som er på iPhone.

- Løsningen blir veldig «iPhonsk» i sitt uttrykk. Men brukerne vil kjenne igjen de vanlige funksjonene som er på plass for dagens mobilløsning, forteller Vikøren.

App Store-problemer
Grunnen til at det tar lengre tid å få opp IPhone-løsningen er blant annet ufordringer knyttet til Appstore. Apple tillater ikke applikasjoner som tilbyr lotteri- og pengespill, og i tillegg krever selskapet en avgift for all omsetning i Appstore.

- Overskuddet vårt skal gå til samfunnsnyttige formål. Derfor har vi landet på en wap-løsning, og ikke en tradisjonell app. Wap-løsningen er heller ingen tradisjonell wap-side, da den er tilpasset designet og uttrykket som man er vant med fra iPhone, forklarer Vikøren.

- Vår første App fra Appstore vil derfor antakelig ikke inneholde muligheten for å spille, men brukerne vil få tilgang til resultatservice og en del andre funksjoner. Vi har i stedet lagt ned mye krefter i å lage en løsning for Safari-browseren, eller Chrome for den sags skyld, på mobilen, sier Vikøren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen