Nå kan du teste mobil-Firefox

Annonsør­innhold
Les hele saken »
(Illustrasjon: Intomobile)
(Illustrasjon: Intomobile)

For snart to uker siden ble det klart at nettleseren Firefox snart blir tilgjengelig til mobiltelefonen HTC Touch Pro. Mobilversjonen, som går under navnet Fennec, er nå tilgjengelig i sin første "milestone release".

Det er på ingen måte snakk om noe ferdig produkt. Det mangler en del funksjonalitet som støtte for skjermtastatur, og programmet kan vise seg å være ustabilt i mange situasjoner. Du bør altså ikke forvente at du kan erstatte Opera Mobile med Fennec på telefonen din med det første.

Ønsker tilbakemeldinger

Hensikten med denne lanseringen er å få tilbakemeldinger om bugs og den generelle brukeropplevelsen fra brukere. Grunnen til at det er akkurat Touch Pro som er valgt som testtelefon er at skjermen er høyoppløst og at telefonen har fullt tastatur. Denne versjonen av Fennec er laget for høyoppløste skjermer.

Vi har imidlertid også forsøkt Fennec på Sony Ericsson Xperia X1i, og kan bekrefte at programmet i det minste starter. For de av dere som liker utviklerhumor er det spekket med forklaring som at "Load images: Makes websites pretty" og "Enable plugins: Makes websites annoying". Utover dette har vi ikke klart å laste inn nettsider på X1i.

Du kan lese mer om Fennec og prosjektet på mozilla.com »

(Kilde: mozilla.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen