Nå kan du ta 3D-bilder

Fujifilm blir første produsenten som lanserer et digitalt 3D-kamerasystem, FinePix Real 3D W1, som ikke trenger spesialbriller for å nyte effekten. Teknologien som selskapet har kalt FinePix Real 3D System, gir det altså mulighet til å se på 3D-bilder ved hjelp av en bilderamme.

Bilderammen, med betegnelsen FinePix Real 3D V1, kan benyttes med USB-tilkobling, men også via minnekortleseren eller høyhastighets infrarød overføring. Skjermen har en størrelse på 8 tommer, og både rammen og kameraet vil være tilgjengelig i oktober og får en samlet pris på cirka 9 000 kroner.Flere modeller
FinePix Z35 er en trendy videresatsning på den foregående modellen Z30, der det er fokusert på et spenstig utseende sammen med fem forskjellige fargekombinasjoner.Av spesifikasjoner kan Z35 by på blant annet 10 megapixler oppløsning, tre ganger optisk zoom, bildestabilisator, ISO 1600 og en 2,5 tommer stor skjerm. Kameraet vil være i salg fra september og har en veiledende pris på 1499 kroner.


FinePix J27/J30 er to nye slanke modeller fra selskapet, som inneholder mye teknologi. Begge modellene har funksjoner som ansiktsgjenkjennelse, som gir deg mulighet til å fokusere inntil 10 personer samtidig, mulighet for å fjerne røde øyne og tre ganger optisk zoom.Begge modellene blir å finne i salg fra september, og J27 vil med sine 10,2 megapixler ha en veiledende pris på 1199 kroner, mens 12,2
megapixles utgaven J30, vil få en veiledende pris på 1399 kroner.

FinePix A170/A220 er nye modeller som egner seg godt for en hver nybegynner, der begge modeller har tre ganger optisk zoom, ansiktsgjenkjennelse og mulighet for å fjerne røde øyne.Begge modellene blir også å finne i salg fra september og A170 vil med sine to megapixler få en veiledende pris på 799 kroner, mens A220 med tolv megapixler, får en veiledende pris på 999 kroner.

Les mer om nyhetene fra Fujifilm her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen