Nå kan du søke i lanseringsguiden

Lanseringsguiden vår har blitt godt tatt imot siden den ble rullet ut i juni, og står allerede for nær 5 prosent av trafikken på Amobil. Den siste måneden har vi sett på hvordan vi kan gjøre tjenesten bedre, på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi har fått og egne erfaringer.

Dette har skjedd siden juni:

1) Søkemulighet
Vi har gjort det mulig å søke etter bestemte funksjoner og produsenter. Nedenfor er noen eksempler på søk du nå kan gjøre.

2) Mer pålitelig lagerstatus
Det har vært et problem at mange nettbutikker feilaktig har ført opp at de har nye telefoner på lager. Vi har i løpet av juli jobbet opp mot butikkene for å få ordnet disse problemene. Dermed skal det forhåpentligvis være slutt på falske lanseringer.

3) Bedre oversikt
Vi har gjort en del småendringer av layouten i lanseringsguiden. Flere har meldt fra om at de synes det har vært litt uoversiktlig i tabellene og tidslinjene. Nå skal det forhåpentligvis være enklere å finne frem.

Gå til lanseringsguiden >>


Vi håper endringene faller i smak. Har du noen funksjoner du ennå savner, noe du ikke er fornøyd med, eller noen andre tilbakemeldinger, hører vi gjerne fra deg!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen