Nå kan du ringe gratis hos Netcom

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Foto: Istockphoto/Eric Simard
Foto: Istockphoto/Eric Simard

Netcom lanserer tjenesten Bestevenn, som lar Netcom-kunder ringe og tekste hverandre gratis. I motsetning til hva vi er vant til å se fra mobilbransjen er det snakk om helt gratis forbruk.

Det vil si at det ikke er etableringsgebyr eller månedspris på tjenesten. I tillegg er det ingen oppstartsavgift på samtaler mellom brukerne. SMS, MMS og samtaler koster altså ingenting.

Bestevenner-tjenesten har imidlerd noen begrensninger. Du kan kun ha én bestevenn, og denne må være Netcom-kunde. Tjenesten gjelder ikke for deg som har bedriftsabonnement fra Netcom.

For alle privatabonnement

Alle som har vanlige privatabonnement kan imidlertid benytte seg av tilbudet, og dette inkluderer kunder med Youngtalk- eller kontantkortabonnement. Det spiller ingen rolle hva slags Netcom-abonnement den du legger til som bestevenn har, altså er det mulig å ha en bestevenn som har bedriftsabonnement.

Har du turbulente venneforhold er det mulig å endre bestevenn, men da maks en gang per måned. Mer informasjon om bestilling finner du på Netcom.no.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen