Nå kan du prøve Opera Mini 3

Alternativ tekst mangler
Opera Mini krymper internett.

Opera holder på å utvikle en ny utgave av Opera Mini, og har nettopp sluppet en testutgave av den nye utgaven. Vi testet den første utgaven fjor. Nå kan du laste ned og prøve versjon 3.

Opera Mini er en nettleser til mobiltelefoner, og sørger for at du kan lese vanlige nettsider. Programmet kommuniserer med en tjener hos Opera, som krymper siden og tilpasser den til mobilskjermen, før den sendes videre til mobiltelefonen i komprimert utgave. Dette sparer deg for tid og penger, siden mindre data blir overført.

Alternativ tekst manglerEnklere på nett
Den nye versjonen av Opera Mini har alle de samme funksjonene som versjon 2.0. I tillegg har den fått en del nye funksjoner.

Først og fremst hjelper Opera Mini deg med å koble til internett ved å forsøke flere måter å koble til, og så velge den som fungerer best.

Nettleseren støtter også sikker overføring, og vil nå be deg om å taste inn et tilfeldig nummer for å lage en sikkerhetsnøkkel. Denne trenger du ikke å huske på.

Nyhetsmeldinger
Den nye versjonen av Opera Mini kommer også med en innebygget RSS-leser. Nettleseren støtter nå også direkte opplasting av bilder du tar med kameraet.

Opera Mini skal i den nye utgaven også kunne pakke en samling med lenker ned til én enkelt lenke du kan klikke på for å se hele listen.

Alternativ tekst mangler

Om du vil prøve den nye nettleseren, finner du flere opplysninger på Operas hjemmesider. Du kan også gå inn på wapsiden beta.mini.opera.com med mobiltelefonen din for å laste ned programmet.

Vil ha tilbakemeldinger
Siden dette er en beta-utgave, vil Opera at du gir dem tilbakemeldinger om feil du opplever, og dessuten hvordan fotoopplasting, RSS og lenkepakking fungerer.

Det er en del kjente feil med sikker overføring i beta-utgaven av Opera Mini 3, så det anbefales ikke at du sender sensitive opplysninger med programmet

(Kilde: Opera.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen