Nå kan du leie en livvakt til skytespill

Tar kulene for deg – mot betaling.

Pengestrømmen som omringer videospill er formidabel, og omfatter alt fra handelen av de faktiske spillene til svært spesifikke tjenester tilknyttet dem. Noen spillere velger for eksempel å kjøpe valuta i massive onlinerollespill, for å slippe å bruke tid på å erverve det selv. Andre tar de digitale tjenestene enda lengre.

Her hadde det vært kjekt med en livvakt.
Her hadde det vært kjekt med en livvakt.

En annonse på det britiske nettmarkedet Fivesquids (via OXM) beskriver tjenestene til en bruker kalt Toby Smith, som tilbyr seg å være digital livvakt i en rekke nyere skytespill.

Kun for Xbox 360

Det koster i underkant av 50 norske kroner å hyre ham i en halvtime, og da får man tilgang til en rekke tilbud. Han lover å alltid være ved din side og slåss for deg, holde fiender unna, beskytte deg når du bruker skarpskytterrifler og til og med ofre sitt eget digitale liv for å redde ditt.

Han insisterer samtidig på at det er snakk om 30 minutters faktisk spilletid, så man ikke taper verdi på å sitte i kø og vente.

Tilbudet er kun aktuelt for Xbox 360-spillere, og da i spillene Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops, Halo: Reach, Battlefield 3 og Battlefield: Bad Company 2. Toby nevner ingenting om ferdighetsnivået sitt, men det er grunn til å tro at han har betydelig bakgrunn fra skytespill.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen