Nå kan du laste ned nye Windows Live
Teknofil

Nå kan du laste ned nye Windows Live

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Microsoft annonserte for en stund siden at de vil lansere en rekke nye Live-tjenester i tiden fremover og samtidig oppgradere sin populære tjeneste Windows Live Messenger. Nå kan du laste ned de nye programmene.

Her kan du lese om vår sniktitt på de nye tjenestene.

En rekke nye tjenester
Microsoft har i dag lansert sine nye tjenester som Windows Live Mail, Windows Live Writer og Windows Live Photo Gallery. Noe av formålet med de nye tjenestene er å samle Internett melder Microsoft. I stede for å gå inn på hver enkelt av dine mailkontoer på nett kan du nå samle alle i tjenesten Windows Live Mail.

- I dag deler brukere informasjon mange ulike steder på Internett. For å gjøre livet på nett enklere har Microsoft inngått samarbeid med selskaper som Flickr, Wordpress, Photobucket, Pandora og Twitter, og samlet e-post, direktemeldinger, vennelister, bilde- og fildeling i én og samme tjeneste. Du kan dermed samle mange av dine sosiale aktiviteter på nettet i Windows Live, sier Kristine Bjørnstad, produktansvarlig for Windows Live i Norge, ifølge pressemelding.


Vi tok titten
Teknofil fikk teste den nye tjenesten mens den var i beta, og etter det vi har sett gjør Microsoft her sitt ypperste for at du skal bruke deres tjenester, selv om leverandøren i utgangspunktet er en konkurrent. Dette kom spesielt tydelig frem i tjenestene Windows Live Mail og bloggverktøyet Windows Live Writer.

Selv har vi egentlig størst forhåpninger til Microsoft sin nye fototjeneste. Denne kan enkelt organisere den enorme mengden med bilder du etter hvert har på din maskin. Da vi testet tjenesten slet den med noen bugs, men det virket som et ypperlig verktøy for å gi deg oversikten over det du måtte ha av bilder på maskinen.


Personlig startside
Microsoft har også skapt den ny tjenesten Windows Live Home. Dette er en tjeneste som gir deg din personlige startside. Her kan du legge inn oppdateringer av de nettsidene, bloggene og nyhetssidene som interesserer deg mest. Ikke helt ulikt tjenesten iGoogle.


For de fleste vil nok nye Windows Live Messenger være viktigst. Relanseringen av denne tjenesten har lenge vært åpent tilgjengelig i betaversjon. Tjenesten vil fra nå av være sterkere knyttet opp til de nye Windows Live-tjenestene. I tillegg vil tjenesten fokusere mer på å holde deg oppdatert på dine venner samtidig som du enkelt kan få oversikten over de kontaktene du kommuniserer mest med.

Her kan du selv laste ned nye Windows Live.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen